Loading...
Nieuwsflits2022-10-03T09:22:18+02:00

Promotiedagen Noord Nederland 8 en 9 november

Dinsdag 8 november en woensdag 9 november is Zijlstra Controle en Administratie aanwezig tijdens de Promotiedagen Noord Nederland in Martiniplaza Groningen. De Promotiedagen is het #1 zakelijk event van Noord-Nederland. Al 35 jaar hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet.

Zien wij u daar?

LCS administratie en advies wordt: Zijlstra LCS Controle en Administratie

Sinds 1 oktober 2022 is LCS Administratie en Advies een samenwerking aangegaan met Zijlstra Controle en Administratie uit Ter Apel. In Emmen, aan de Nijbracht 120 gaan ze samen verder onder de naam: Zijlstra LCS Controle en Administratie.

Door beide bedrijven samen te voegen is er veel meer expertise beschikbaar en kan de dienstverlening nog verder geoptimaliseerd worden. De bestaande activiteiten blijven vanuit de vestiging in Emmen en Zwolle verzorgd worden en ook de huidige medewerkers blijven hun functie als vanouds vervullen.

Bij Zijlstra LCS Controle en Administratie bent u aan het juiste adres voor uw financiële administratie, salarisadministratie en fiscale zaken. Daarnaast zijn wij graag een sparringpartner voor de startende ondernemer, maar ook als u als ondernemer uw onderneming wil gaan uitbreiden. Wij staan het gehele traject aan uw zijde en adviseren hierin graag.

Wij heten u naast ons vertrouwde adressen nu ook van harte welkom aan de Nijbracht 120 in Emmen
Nijbracht 120, Emmen 0591-633733 – www.zijlstraca.nl

Onze vestigingen:
Groningen, Duinkerkenstraat 5 unit 17
Veendam, Transportweg 52
Ter Apel, Nomdenweg 5
Emmen, Nijbracht 120
Zwolle, Dr van Deenweg 162 kamer 4.114